Bitcoin ‚ascendant‘ som GameStop-saga udfolder sig, siger Bitfinex CTO

GameStop kort klemme og Bitcoin har meget mere til fælles, end det ser ud på overfladen, ifølge Paolo Ardoino.

Har skabt et positivt lys på Bitcoin

Den pludselige stigning i aktier som GameStop (GME) har skabt et positivt lys på Bitcoin (BTC), da flere detailinvestorer ser ud til at „skinne mod“ den finansielle status quo, ifølge Bitfinex CTO Paolo Ardoino.

Bitcoins pris toppede nord for $ 38.500 på fredag, ligesom amerikanske aktier afsluttede deres værste handelsuge siden oktober. Forskellen mellem BTC og aktier skyldtes til dels en massiv kort pres af institutionelle investorer fra en Reddit-gruppe kaldet r / WallStreetBets. Reddit-købsvanen var centreret omkring GameStop, forhandleren af ​​videospil og forbrugerelektronik.

Elon Musk, verdens rigeste mand, tilføjede også Bitcoin-symbolet til sin Twitter-side og muligvis signaliserede hans nyfundne støtte til den digitale valuta.

Paolo Ardoino mener, at GameStop-sagaen kun er begyndelsen på et masser oprør mod den økonomiske status quo, og at Bitcoin står til at drage fordel af denne fortælling.

„Bitcoin er stigende igen, da GameStop-udgaven er i centrum,“ fortæller Ardoino Cointelegraph. „Som talsmænd for detailinvestorer overvejer den nuværende struktur og praksis på de finansielle markeder, er det vigtigt at bemærke, at meget af det arbejde, der udføres i blockchain-rummet, er inspireret af disse barrierer.“

Han fortsætter:

„Fjernelse af hindringer for normale, hverdagsarbejdende mennesker, der bygger og søger rigdom voksende muligheder, har altid været en del af kryptos etos.“

Efter at Robinhood – en handelsplatform

Detailmængden fik et betydeligt slag i sidste uge, efter at Robinhood – en handelsplatform, der angiveligt bemyndiger den lille fyr – suspenderede handel med GME og andre aktier i frygt for ekstrem volatilitet. Der blev anlagt en gruppesøgsmål mod Robinhood kort derefter.

Ardoino er ikke den eneste, der tror, ​​at Bitcoin vil drage fordel af GME-kortpresset. Anthony Scaramucci, grundlæggeren af ​​en hedgefond SkyBridge Capital på milliarder dollars, mener, at GME er „mere bevis på, at Bitcoin vil fungere.“

I mellemtiden kaldte Galaxy Digital’s Mike Novogratz GME-melt-up en „kæmpe godkendelse af DeFi“, eller decentraliseret finansiering, som repræsenterer en af ​​de største brugssager til blockchain-teknologi.