Analytiker spårar Bitcoin-, Ethereum- och XRP-banor efter BTC’s Burst to All-Time High

Den bästa kryptostrategen och näringsidkaren Michaël van de Poppe kartlägger de möjliga scenarierna för Bitcoin, Ethereum och XRP när den ledande kryptovalutan spricker till en ny heltidshöjd på flera kryptobörser inklusive Binance, Bitstamp och Kraken.

I en ny strategisession säger Van de Poppe att han tror att Bitcoin ännu inte är redo att gå över nyckelmotståndet till 20 000 dollar.

”Troligtvis när du kommer in i avståndsmotståndspunkten kommer vi att vända och testa intervallet lågt igen. Jag förväntar mig inte att vi kommer att se en fortsättning från denna punkt här ($ 19.000) om inte vad jag just sa, där jag förväntar mig att vi åtminstone kommer att gå till detta testintervall låga som också är CME (Chicago Mercantile Exchange) till $ 17 000, och ett gap som detta blir vanligtvis fyllt.

Så då kan vi få det här scenariot där vi kommer att hugga runt i detta intervall mellan $ 16 000 och $ 19 000.

Det mindre troliga scenariot är att vi avvisar, kör tillbaka till $ 18,300 och sedan faller ner till $ 14,000, och sedan börjar vi accelerera. ”

När man tittar på Ethereum förutspår näringsidkaren att den ledande smarta kontraktsplattformen sannolikt kommer att korrigeras när den följer Bitcoins ledning.

„ETH vid den här tiden är vi precis vid intervallet högt, vilket liknar Bitcoin Revolution i allmänhet … När Bitcoin börjar korrigera, misstänker jag att ETH kommer att korrigera också … Om vi ​​förlorar den senaste höjden runt $ 589 vilket betyder att om vi tappar så här och omedelbart avvisar vi 589 $, ger det en kort utlösare och då tittar jag på detta intervall (cirka 490 $). “

När det gäller ETH / BTC förväntar sig Van de Poppe att paret fortsätter att konsolideras mellan 0,026 och 0,032 fram till slutet av februari 2021. Vid den tidpunkten ser näringsidkaren ETH / BTC ta ut områdesmotstånd på 0,032.

Näringsidkaren håller också ett öga på XRP. Van de Poppe förväntar sig att den tredje största kryptotillgången kommer att konsolideras och handlas med support på 0,58 dollar.

“Trevligt studsa upp men nu avvisar. Detta är den avgörande brytaren som vi hade ($ 0,58). Den avgörande brytaren som kan misslyckas är $ 0,617. Så när vi bryter oss ner och vi avvisar är det poängen. ”